Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ce a făcut Dobermanul unui botoşănean, după ce stăpânul, beat, a uitat uşa deschisă. Amendă usturătoare

Un bărbat băut a lăsat ușa deschisă, iar câine său, Doberman, a intimidat pe scara blocului o femeie care voia să meargă la un centru de dializă. Pentru că a fost trezit din somn de jandarmi, el a făcut scandal, dar a primit o amendă de 3.000 de lei.

de Redactia Observator

la 31.05.2024 , 15:38

Amendă usturătoare pentru stăpânul câinelui - Shutterstock (scop ilustrativ)

„În această dimineață, puțin înainte de ora 06.00, o femeie care dorea să se deplaseze la un centru de dializă a apelat numărul unic de urgență 112 din cauza temerilor că un câine agresiv din rasa doberman, aflat liber în fața apartamentului său, o va ataca. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat în scurt timp pe Aleea Primăverii din municipiul Botoșani și a constatat că cele sesizate se confirmă, iar în urma măsurilor intreprinse a reușit să direcționeze câinele către apartamentul din care ieșise, după ce proprietarul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lăsat ușa deschisă”, anunță IJJ Botoșani.

Amendă de 3.000 de lei

Jandarmii botoșăneni arată că, nemulțumit de faptul că a fost trezit din somn, proprietarul câinelui, un bărbat în vârstă de 53 de ani, a făcut scandal și a refuzat să își decline identitatea.

Articolul continuă după reclamă

„Pentru faptele săvârșite, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 3000 de lei și i s-au adus la cunoștință prevederile legale referitoare la câinii periculoși sau agresivi și obligațiile pe care le are”, se menționează în finalul comunicatului citat de Mediafax.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Evenimente » Ce a făcut Dobermanul unui botoşănean, după ce stăpânul, beat, a uitat uşa deschisă. Amendă usturătoare