Antena Meniu Search
x

Foto Ce a păţit un arădean, oprit la volanul unei maşini pe care scria "Police"

Un şofer a fost oprit de poliţişti în Arad dintr-un motiv mai puţin obişuit. Bărbatul avea maşina inscripţionată cu textul "Police", iar când agenţii i-au cerut o anumită explicaţie, bărbatul de 53 de ani nu a ştiut ce să le spună. Ce regulă a încălcat şi ce a păţit arădeanul.

de Redactia Observator

la 01.02.2024, 14:54

Maşină inscripţionată cu textul "Police", oprită de poliţişti în trafic
Maşină inscripţionată cu textul "Police", oprită de poliţişti în trafic

Un bărbat de 53 de ani, care se afla la volanul unei maşini inscripţionată cu textul "Police", a fost amendat de poliţişti, deoarece nu avea drept de circulaţie pentru o maşină inscripţionată, iar în certificatul de înmatriculare nu avea notată culoarea reală a autovehiculului.

De ce a fost amendat şoferul

”În dimineaţa zilei de 1 februarie a.c., poliţiştii Biroului Rutier au oprit pentru control, un autoturism care se deplasa pe Calea Radnei, din municipiu. Din verificări, a reieşit că autoturismul, condus de un bărbat de 53 de ani, din Arad, nu avea menţionată, în certificatul de înmatriculare, culoarea reală a autovehiculului”, a transmis IPJ Arad.

Şoferul autoturismului a fost amendat cu 990 de lei. De asemenea, poliţiştii au dispus reţinerea certificatului de înmatriculare şi plăcuţelor nu numărul de înmatriculare, până la intrarea în legalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Ce a păţit un arădean, oprit la volanul unei maşini pe care scria "Police"