Antena Meniu Search
x

Video Ce amendă ar putea primi Primăria Capitalei de la Garda de Mediu, după ce poluarea a dat peste cap senzorii din Bucureşti şi Ilfov

Nivel de poluare extremă în Bucureşti. Aproape toate stațiile de monitorizare din Capitală și Ilfov înregistrează valori cu mult peste limitele admise. Primăria Generală va primi o amendă usturătoare fiindcă nu ia măsuri pentru a îmbunătăţi calitatea aerului. Iată cât de mare va fi sancţiunea şi ce şanse avem să respirăm aer curat în curând.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 25.02.2024, 21:20

Vezi și

"Practic, Garda de Mediu vrea să amendeze Primăria Generală a Capitalei cu 100.000 de lei. Se pare că nici primarul general nu are încă un răspuns la întrebarea: când vom respira un aer curat în Bucureşti", transmite Mădălina Iacob, reporter Observator.

Nivel de poluare extremă în Bucureşti

"Primăria Generală nu a reuşit să întocmească un plan de măsuri care să reducă poluare produsă în principal de trafic. Astăzi, într-o zi de dumincă, senzorii care măsoară calitatea aerului în Bucureşti au ajuns la 100 - practic, toată harta era roşie. Şi nu vorbim doar despre o zonă sau o singură cauză, ci despre o problemă generală cu care ne confruntăm de atâta timp aici, în Bucureşti", adaugă Mădălina Iacob, reporter Observator.

"Motivele sunt, în primul rând, aglomeraţia, numărul foarte mare de maşini din Capitală, dar şi felul prin care se face încălzirea locuinţelor şi infrastructura proastă. Nici vremea nu ne ajută în această perioadă: de 3 zile simţim un calm atmosferic care nu este deloc favorabil dispersiei poluanţilor. Şeful Gărzii de Mediu spune că a transmis deja 14 notificări către Primăria Capitalei, dar primarul general nu a dat niciun răspuns, doar a obiectat acest plan de măsuri", mai spune Mădălina Iacob, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Ce amendă ar putea primi Primăria Capitalei de la Garda de Mediu, după ce poluarea a dat peste cap senzorii din Bucureşti şi Ilfov