Antena Meniu Search
x

Video Ce daune morale cere mirele din Bihor de la nuntaşii pe care i-a dat în judecată pentru că l-au scăpat din braţe în timpul petrecerii

De la bal, direct la spital. Şi apoi la tribunal. La un an distanţă de la nunta la care mirele a fost aruncat în aer de nuntaşi fără să mai fie şi prins, bărbatul îşi dă în judecată acum prietenii. Cere daune morale după ce a petrecut luni întregi imobilizat din cauza rănilor cu care s-a ales în  noaptea nunţii. 

de Redactia Observator

la 12.09.2022, 21:23

Vezi și

Nunta a avut loc anul trecut în septembrie, la Băile Felix. În timpul petrecerii, patru nuntaşi l-au luat pe mire şi l-au aruncat în aer. Dacă prima dată au reuşit să-l şi prindă, a doua oară nu le-a mai ieşit. Aşa că pentru ghinionistul mire nunta s-a terminat la spital. 

De la nuntă, direct pe patul de spital

Ioana Ţenţ, avocat: În urma acestei aruncări, clientul meu a căzut. A avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a avut leziuni la nivelul coloanei vertebrale şi al membrelor inferioare şi superioare. A fost imobilizat pentru o perioadă de aproximativ trei luni de zile. A urmat terapie şi urmează chiar şi în prezent. 

La câteva zile după accident, a fost transportat în Germania, ţara în care lucrează de nouă ani de zile. La muncă a reuşit să meargă abia după jumătate de an de la noaptea nunţii. Cum nu se simte prea bine nici acum a decis că responsabili sunt prietenii nuntaşi. Aşa că i-a dat în judecată. 

Ioana Ţenţ, avocat: Pentru această faptă clientul meu a înţeles să îi dea în judecată pe cei patru. Prejudiciul meterial este compus dintr-o sumă de maximum 1.000 de lei, pentru că clientul meu a avut o asigurare medicală privată care l-a ajutat să-şi acopere costurile medicale. Daunele morale sunt în cuantum de 20.000 de euro, dar acestea vor fi apreciate, dacă sunt justificate şi propoţionale cu prejudiciul sufiert, de instanţa de judecată care va stabili într-un final. 

Procesul va avea primul termen pe 12 octombrie, la Judecătoria Oradea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Ce daune morale cere mirele din Bihor de la nuntaşii pe care i-a dat în judecată pentru că l-au scăpat din braţe în timpul petrecerii