Meniu
Search
x

Şofer dus chiar de poliţist la bancomat pentru a scoate banii de şpagă. Detalii din ancheta poliţiştilor rutieri din Botoşani

Ancheta în cazul poliţiştilor din Botoşani, acuzaţi de coruptie, scoate la iveală detalii incredibile. Şoferii erau duşi cu maşina poliţiei la bancomat pentru a scoate banii de mită.

De Redactia Observator la 21.06.2021, 16:06

Potrivit Monitorul de Botoşani, care citează surse apropiate anchetei, unul dintre şoferii opriţi în trafic nu avea bani pentru a acorda "atenţia" cuvenită agentului de la Rutieră. Poliţistul nu s-a lăsat demoralizat şi a insistat să-şi primească "partea" astfel că şoferul a fost urcat în autospeciala poliţiei şi dus la cel mai apropiat bancomat pentru a scoate banii necesari. Anchetatorii au cerut filmările de la banca respectivă, precum şi date de la bancă pentru a se stabili cu exactitate suma retrasă.

La începutul lunii iunie, 16 poliţişti de la Serviciul Rutier Botoşani au fost duşi la audieri într-un dosar de luare de mită şi abuz în serviciu. Opt dintre oamenii legii au fost arestaţi iniţial, apoi decizia a fost preschimbată în control judiciar.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Şofer dus chiar de poliţist la bancomat pentru a scoate banii de şpagă. Detalii din ancheta poliţiştilor rutieri din Botoşani