Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce pedeapsă riscă bărbatul care a legat un câine de maşină şi l-a tras după el. Animalul a ajuns pe mâini bune

Imaginile şocante în care un şofer leagă un câine de maşina sa şi apoi se plimbă prin Năvodari au ajuns şi la autorităţi, care au luat şi primele măsuri. Bărbatul a fost identificat iar pe numele lui a fost deschis un doar penal. Din fericire, patrupedul a supravieţuit şi este acum pe mâini bune. 

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 08:02

Ce pedeapsă riscă bărbatul care a legat un câine de maşină şi l-a tras după el. Animalul a ajuns pe mâini bune Ce pedeapsă riscă bărbatul care a legat un câine de maşină şi l-a tras după el. Animalul a ajuns pe mâini bune

Imaginile care au apărut pe reţelele de socializare sunt revoltătoare. Bărbatul şi-a legat câinele în spatele maşinii care transporta pe plafon un butoi, apoi a circulat pe drumurile publice, patrupedul fiind nevoit să ţină pasul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

Poliţia s-a autosesizat

Pe acelaşi subiect

"E un act de cruzime, un act care nu are niciun fel de umanitate, chiar glumă dacă ar fi fost, este fără doar şi poate un act care trebuie să fie pedepsit după parerea mea", declară Adrian Bâlbă, medic veterinar.

Imaginile au ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care l-au identificat pe şofer şi i-au cerut socoteală pentru gestul extrem. 

Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru rănirea cu intenţie a animalului, iar pe fir au intrat şi poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a infracţionalităţii de Mediu, mai precis compartimentul Protecţia Animalelor, care continuă cercetările. Pentru fapta sa, bărbatul poate ajunge după gratii.       

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Ce pedeapsă riscă bărbatul care a legat un câine de maşină şi l-a tras după el. Animalul a ajuns pe mâini bune