Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul găsit cu capul strivit pe DN39, între Agigea şi Eforie. Ipotezele luate în calcul de polițiști

Descoperire macabră în judeţul Constanţa. Cadavrul unui bărbat a fost găsit pe marginea drumului între Agigea şi Eforie Nord. Victima avea mai multe răni grave la cap. 

de Andreea Filip

la 06.07.2024 , 19:20

Este vorba de un bărbat de 47 de ani din județul Ilfov. Trupul i-a fost găsit dimneața, în jurul orei 06:00, pe drumul dintre Agigea și Eforie Nord. Medicii au constatat decesul. Avea traumatism cranian grav, capul lui fiind de-a dreptul zdrobit. 

Bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit

Pentru că nu avea acte de identitate asupra lui, polițiștilor le-a luat aproape 10 ore pentru a-l identifica. Chiar și așa, în acest moment, la aceasă oră, se ridică foarte multe semne de întrebare, iar oamenii legii iau în calcul mai multe ipoteze. 

Vezi și

Fie a fost lovit de mașină, fie a fost implicat în vreo altercație, fie trupul lui a fost adus pe acel drum. 

Andreea Filip Like

Nu cred în coincidențe, cum nu cred că am ajuns întâmplător în această meserie. Unele lucruri sunt predestinate și, orice ai face, se întâmplă.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ce s-ar fi întâmplat cu bărbatul găsit cu capul strivit pe DN39, între Agigea şi Eforie. Ipotezele luate în calcul de polițiști