Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire macabră pe DN39: Un bărbat cu capul strivit, găsit pe marginea drumului, între localitățile Agigea și Eforie

Cadavrul unui bărbat, cu traumatism cranian grav, a fost găsit, sâmbătă, pe marginea DN 39, între Agigea şi Eforie, judeţul Constanţa. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru indetificarea bărbatului şi stabilirea împrejurărilor decesului.

de Redactia Observator

la 06.07.2024 , 13:41

Polițiștii fac cercetări, după ce cadavrul unui bărbat a fost găsit, sâmbătă dimineață, în apropierea D.N. 39, între localitățile Agigea și Eforie. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Ce spun poliţiştii 

"La data de 6 iulie a.c., în jurul orei 05.30, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că în apropierea  D.N. 39, între localitățile Agigea și Eforie, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Cercetările în acest caz continuă, în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor în care acesta a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă", anunță IPJ Constanța.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Evenimente » Descoperire macabră pe DN39: Un bărbat cu capul strivit, găsit pe marginea drumului, între localitățile Agigea și Eforie