Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O tânără, cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani, găsită moartă în apele râului Someș, în Satu Mare. Cadavrul său a fost adus la mal de pompieri

O tânără, cu vâsta cuprinsă între 18-25 ani, a fost găsită moartă în apele râului Someș, în Satu Mare. Pompierii au fost cei care i-au adus trupul fără viață la mal. 

de Simona Vasiac

la 13.09.2024 , 16:57

Fata a fost zărită, vineri după-amiaza, în zona podului Golescu. La fața locului s-a deplasat o autospecială de primă intervenție și comandă cu barca și patru cadre militare ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare.

"O persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani a fost extrasă de către echipajul de pompieri, fără semne vitale, și predată echipajului de poliție prezent la fața locului”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Simona Vasiac Like

Vin din colțul de țară unde se agață harta în cui. Fiecare om care pășește în acest loc își retrăiește copilăria și asta încerc să arăt dincolo de ecran.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » O tânără, cu vârsta cuprinsă între 18-25 de ani, găsită moartă în apele râului Someș, în Satu Mare. Cadavrul său a fost adus la mal de pompieri