Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Vasile Dulap, bărbatul care a vrut să jefuiască o bancă din Iași, era un exemplu pentru vecini: "Bani avea, serviciu avea, femeie cuminte a avut"

Detalii incredibile ies la iveală în cazul tâlharului care a intrat înarmat într-o bancă din Iaşi şi a fost prins după o săptămână. Individul este un exemplu pentru oamenii din comunitate: este antreprenor şi are o familie frumoasă. Date din anchetă arată că ar avea datorii uriaşe, iar în trecut, a încercat să cumpere o maşină cu bancnote false. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. 

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 19:27

Vasile Iulian Dulap, individul care a terorizat angajaţii unei bănci din Iaşi săptămâna trecută, nu a dat niciodată de bănuit, susţin vecinii săi.

"E un om civilizat, e un om pus la casa lui, copii cu facultate. Nu s-a-ntâmplat de atâţia ani, de când m-am născut aici, a fost cel mai cuminte om din sat", a povestit un vecin. 

Soţia e şocată de faptele bărbatului şi ar fi plecat de acasă. "Îi critică, e vai de capul ei, nu se poate vorbi cu ea", a spus un alt vecin.

Vezi și

Potrivit unor surse din anchetă, Vasile Iulian Dulap avea datorii

Pe acelaşi subiect

Şi disperarea l-ar fi împins să se deghizeze şi să încerce să jefuiască o bancă.

"Avea de toate, domne. Bani avea, servici avea, femeie cuminte a avut, copii frumoşi are", a spus un alt vecin. "A dat în disperare, din jocuri de noroc. Nu ştiu altceva", a povestit un altul.

Ieri, după o săptămână de la tentativa eşuată de jaf, bărbatul a fost prins aproape de casă. Încolţit de mascaţi, individul de 37 de ani nu a opus rezistenţă.

Astăzi, Iulian Dulap a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propunere de arestare preventivă. Câţiva membri ai familiei l-au încurajat.

În urmă cu trei ani, bărbatul a încercat să cumpere un autoturism cu bancnote false. Avocatul lui spune că nu a fost acuzat de nimic, iar dosarul a fost clasat.

Acum va fi cercetat pentru tâlhărie calificată şi riscă între 3 şi 10 ani de închisoare. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Vasile Dulap, bărbatul care a vrut să jefuiască o bancă din Iași, era un exemplu pentru vecini: "Bani avea, serviciu avea, femeie cuminte a avut"