Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Reacţia unei turiste din SUA când vede pentru prima dată Marea Neagră

E vreme de vară blândă la mare şi turiştii nu se lasă convinşi că s-a schimbat anotimpul. Plimbările pe faleză şi băile de soare au fost deliciul turiştilor, iar curajoşii au intrat în valuri. De mâine însă, vremea se strică. Jumătate din ţară intră sub cod galben de ploi. 

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 19:59

Marea i-a chemat la ea pe turişti şi la început de octombrie. Vremea a fost superbă: norii de pe cer nu au speriat pe nimeni, mai ales că temperaturile au ajuns la 26 de grade celsius la Constanţa. Apa a fost îmbietoare pentru cei care nu s-au lăsat intimidaţi de data din calendar.

Deşi e deja octombrie, doi turişti din SUA au venit să facă plajă în România 

Aceşti turişti, veniţi tocmai din Statele Unite, au avut parte de o zi specială în timpul sejurului prin România. Nu mai sperau că se vor bucura de plajă. 

Vezi și

"Este adorabil, abia am ajuns aici, dar e adorabil. Nu am văzut niciodată Marea Neagră. Vremea e fabuloasă", spune un turist.

Pe acelaşi subiect

Specialiştii vorbesc despre o vară târzie, care se lasă dusă tot mai greu. Fenomenul s-a accentuat tot mai mult în ultimii ani, în contextul schimbărilor climatice.

"Exista o translaţie a anotimpurilor, cu o lună, poate chiar 45 de zile, ceea ce face ca mijlocul verii să fie în august, începutul toamnei sa fie octombrie, iar mijlocul iernii nu mai e ianuarie, ci februarie", spune Adrian Bîlbă, cercetător.

Meteorologii nu au veşti bune pentru ultima zi de weekend. Ploile revin în mare parte din ţară. 22 judeţe şi Capitala sunt sub cod galben de vreme rea până mâine după-amiază.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Reacţia unei turiste din SUA când vede pentru prima dată Marea Neagră