Antena Meniu Search
x

Video Cea mai frumoasă aniversare: Dima, un băieţel de 4 ani, sărbătorit de pompierii din Botoşani cu tort. A primit chiar şi uniformă şi cască de protecţie

Un băieţel în vârstă de patru ani a fost vedeta zilei la Detaşamentul de Pompieri din Botoşani. De ziua lui, pompierii-alpinişti i-au pregătit o surpriză cu adevărat specială!

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 15:05

Vezi și

Pentru că locuieşte lângă sediul pompierilor, băieţelul a devenit pasionat de munca salvatorilor, îi urmăreşte zi de zi de la fereastră şi visează să facă acelaşi lucru ca ei - să salveze vieţi. 

Aşa că, de ziua lui, Dima a avut şansa să vadă ce înseamnă să fii pompier. A primit uniformă și cască de protecție, a salutat ca un militar, a dat mâna cu noii săi "colegi" şi a urcat în toate maşinile de intervenţie. 

Băieţelul s-a dat şi cu tiroliana, evident tot cu ajutorul pompierilor, şi apoi s-a delectat, aşa cum am văzut, din cel mai frumos tort. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Cea mai frumoasă aniversare: Dima, un băieţel de 4 ani, sărbătorit de pompierii din Botoşani cu tort. A primit chiar şi uniformă şi cască de protecţie