Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cea mai mare razie a anului: elicoptere, radare, câini şi teste antidrog pe drumul de întoarcere de la mare. Ce şoferi vor fi vizaţi

După patru zile de distracţie, românii se întorc de la mare. Se anunţă haos pe autostradă, aşa că poliţiştii au scos pe şoseaua de mare viteză tot arsenalul greu: vorbim despre radare, elicoptere dar şi teste antidrog. La staţia de la Feteşti, agenţii au pregătiti deja cea mai mare razie a anului. 

de Cristi Popovici

la 18.08.2024 , 13:18

Sunt peste 150.000 de turişti la mare, în acest moment, iar parte din ei termină astăzi, 18 august, minivacanţa de Sfânta Maria aşa că se anunţă exod pe drumul spre Bucureşti. În toată ţara sunt peste 9.000 de turişti detaşaţi pentru a asigura fluenţa traficului, dar şi ordinea publică. Sunt filtre amplasate pe toate drumurile, iar la Feteşti va avea loc, începând cu ora 14:00, una dintre cele mai mari acţiuni de control ale anului.

Amenzi uriaşe pentru cei care încalcă legea

Poliţiştii de la Rutieră îi vor opri în primul pe şoferii vitezomani, dar şi pe cei care depăşesc pe banda de urgenţă. Amenzile pentru această a doua contravenţie sunt extrem de mari, de până la 2.900 de lei, iar cei prinşi că fac această manevră interzisă rămân fără permis 90 de zile. Poliţiştii îi vor identifica pe aceşti şoferi cu ajutorul unui elicopter dotat cu cameră video.

Vezi și

Pe lângă cei care încalcă legea în mod vizibil vor fi opriţi, aleatoriu, şi alţi şoferi care vor fi testaţi pentru consum de droguri şi alcool. Poliţiştii au şi câini special antrenaţi care pot depista eventuale substanţe interzise ascunse în maşini.

Cristi Popovici Like

Nu poți să fii jurnalist dacă nu iubești adrenalina, provocările și, mai ales, oamenii. Este una dintre cele mai palpitante meserii din lume.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Cea mai mare razie a anului: elicoptere, radare, câini şi teste antidrog pe drumul de întoarcere de la mare. Ce şoferi vor fi vizaţi