Antena Meniu Search
x

Video Cei 3 factori esenţiali într-o relaţie. Dacă lipseşte unul, se ajunge aproape garantat la despărţire

Mariajul este tot mai puţin pe gustul tinerilor, iar potrivit datelor anul trecut numărul căsătoriilor a fost în scădere cu 15 la sută faţă de anul precedent. În plus, tot mai multe cupluri aleg să se despartă oficial.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.04.2024, 08:48

Vezi și

"Raportul este surprinzător: 20.000 de divorţuri, la 100.000 de mariaje. Iar psihologii spun că infidelitatea este motivul principal care duce la încheierea căsătoriei şi că femeile sunt, de regulă, cele care iniţiază acţiunea", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Cei 3 factori esenţiali într-o relaţie 

"Teama de eşec i-a făcut pe tineri să nu mai vrea să îşi asume angajamente şi să prefere "situationshipurile" - un termen foarte popular pe reţelele de socializare - care tocmai la asta se referă, la relaţiile care nu presupun angajamente", adaugă Iulia Pop, reporter Observator.

"Conform unui studiu efectuat de Institutul American de Cercetare în domeniul familiei, valorile comune, angajamentul şi altruismul sunt principalii factori care construiesc o relaţie şi o fac să fie stabilă. Când unul lipseşte, apar problemele", mai spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Cei 3 factori esenţiali într-o relaţie. Dacă lipseşte unul, se ajunge aproape garantat la despărţire