Meniu
Search
x

Video Cei doi fraţi căzuţi în apa râului Bistriţa după ce s-a rupt gheaţa au murit. Medicii de la UPU au încercat ore în şir să-i salveze

Cei doi fraţii din judeţul Neamţ, de 7 şi 8 ani, care au căzut în apa râului Bistriţa după ce s-a rupt gheaţa au murit la spital. Medicii au încercat ore în şir să-i salveze.

De Angela Bertea la 06.02.2022, 13:40
Vezi și

"Din nefericire, a fost declarat decesul celor doi copii", au transmis, duminică dimineaţă, reprezentanţii IPJ Neamţ.  

Aceştia au precizat că personalul medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra Neamţ a încercat ore în şir să-i salveze pe copii.  

"Aseară, la 22.30, personalul medical de la UPU Piatra Neamţ încă aplica manevre de resuscitare, temperatura corpului ajunsese undeva la 27 de grade şi luptau pentru viaţă", au mai precizat reprezentanţii IPJ Neamţ.  

În cursul nopţii, la ora 04.00, a fost însă declarat decesul.  

Cei doi copii, unul de şapte ani şi unul de opt ani, fraţi, se jucau pe gheaţă, când aceasta a cedat sub greutatea lor şi au căzut în apă. Băiatul a fost găsit de către echipele de salvare la un kilometru de locul în care căzuse.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Cei doi fraţi căzuţi în apa râului Bistriţa după ce s-a rupt gheaţa au murit. Medicii de la UPU au încercat ore în şir să-i salveze