Antena Meniu Search
x

Cerere în căsătorie pe linia frontului. O tânără ucraineancă a fost cerută de soţie după un plan bine pus la punct. VIDEO

În vreme de război, până şi cererile în căsătorie ale ucrainenilor devin inedite. O tânără a fost cerută de soţie într-un mod în care se aştepta mai puţin.

de Redactia Observator

la 08.03.2022, 14:36

Vezi și

Sub pretextul unui control, mai mulţi militari ucraineni au oprit autoturismul în care se afla viitoarea mireasă alături de câţiva prieteni.  Soldaţii i-au rugat pe pasageri să cobore din maşină şi să se supună unui control, fără a lua mâinile de pe capotă. La un moment dat pe imagini se observă cum unul dintre soldaţi îngenunchează, iar pe fundal se aude o melodie de dragoste.

Sub aplauzele prietenilor, tânăra se întoarce şi este cerută în căsătorie de iubitul ei, îmbrăcat în uniforma militară, gata să plece înapoi pe front pentru a-şi apăra ţara. 

Zilele trecute doi tineri au făcut nunta pe linia frontului, la doi paşi de bombardamentele care distrug orşele Ucrainei. Un videoclip postat pe reţelele de socializare arată doi tineri, despre care se spune că se numesc Lesya și Valeriy, care sunt alături de apărarea teritorială, în timp ce îşi sărbătoresc nunta, pe linia frontului, lângă Kiev.

Războiul din Ucraina, ziua 13

Rusia a anunţat, pentru această dimineaţă, o nouă încetare a focului pentru evacuarea civililor din Kiev, Harkov şi alte oraşe ucrainene. Dar aproape toate rutele de evacuare duc spre Rusia sau Belarus, iar ucrainenii au respins deja aceste variante. O nouă rundă de negocieri între delegaţiile celor două părţi s-a încheiat, aseară, fără rezultat. Dar discuţiile vor continua iar miniştrii de externe ucrainean şi rus s-ar putea întâlni, joi, în Turcia. Rusia a ameninţat, în premieră, că va opri livrările de gaz prin Nord Stream 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Cerere în căsătorie pe linia frontului. O tânără ucraineancă a fost cerută de soţie după un plan bine pus la punct. VIDEO