Antena Meniu Search
x

Video "Ceva groaznic!" Reacţia enoriaşilor în cazul preotului din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori

Caz şocant în Satu Mare! Un preot în vârstă de aproximativ 60 de ani a fost arestat preventiv după ce a fost acuzat că ar fi agresat sexual doi minori. Faptele necuvincioase ar fi început încă de anul trecut şi ar fi continuat până de curând. În timp ce enoriaşii au rămas înmărmuriţi la auzul acestei veşti, episcopia Maramureşului şi Sătmarului a luat deja primele măsuri. 

de Redactia Observator

la 15.02.2024, 10:22

Vezi și

- Nu îmi vine să cred că un preot ar face asemenea fapte! Nu îmi vine să cred. 

Bărbatul cercetat într-un dosar de agresiune sexuală era preot al parohiei "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" din municipiul Satu Mare, iar cariera sa în cadrul Episcopiei Maramureșului și Sătmarului este una impresionantă: slujeşte încă din anul 1991, iar până în prezent, potrivit oficialilor bisericii, acesta nu ar fi avut niciun fel de abatere disciplinară sau morală. 

Preot ortodox din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori. Enoriaşii sunt în stare de şoc

Asta până marţi dimineaţă, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, dar şi poliţiştii l-au ridicat de la domiciliul său şi l-au dus în faţa judecătorilor. Bărbatul este acuzat că ar fi molestat sexual doi minori. În baza unor probe, câteva ore mai târziu, judecătorii l-au arestat preventiv. Enoriaşii sunt în stare de şoc. 

Pe acelaşi subiect

- Ăştia ar trebui pedepsiţi, normal. Ceva groaznic...

- Îmi pare rău să aud că se întâmplă şi la Satu Mare, dar să răspundă pentru fapta asta! 

Până ce i se va dovedi nevinovăţia, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului i-a suspendat preotului orice activitate de slujire, cu propunerea de caterisire. În acest moment, Conducerea parohiei "Sfinții Apostoli Petru și Pavel" a fost încredinţată provizoriu unui alt preot.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Ceva groaznic!" Reacţia enoriaşilor în cazul preotului din Satu Mare, arestat după ce ar fi agresat sexual doi minori