Antena Meniu Search
x

CFR a anulat 44 de trenuri şi anunţă întârzieri pentru alte curse

CFR Călători a anulat 44 de trenuri, marți dimineața, din totalul de 1.300 de garnituri care circulă zilnic în România

CFR Călători a anulat 44 de trenuri, marți dimineața, din totalul de 1.300 de garnituri care circulă zilnic în România.

Update: Cele mai lungi mari le înregistrează locomotivele ce operează pe rutele Trenul Budapesta-Curtici-Bucuresti -140 de minute, Galati-Buzau-Bucuresti cu o intarziere de 90 de minute,

Constanta Bucuresti ajunge cu 90 de minute mai târziu, Craiova - Bucureşti, 65 de minute întârziere.

"În condițiile în care valorile termice se vor situa frecvent sub—15 grade, circulația trenurilor va fi adaptată și pe parcursul zilei de marți condițiilor meteo nefavorabile. În funcție de evoluția vremii, se fac eforturi pentru ca traficul feroviar să fie asigurat pe toate magistralele feroviare. Din cele 1300 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic în România, s-a luat decizia anulării a 40 (ora 7:00 dimineața) pentru facilitarea accesului utilajelor și a echipelor de intervenții și pentru evitarea unor situații neplăcute pentru pasageri. Măsurile operative care se iau au ca prioritate siguranța oamenilor și realizarea legăturilor între marile orașe, pe magistrale. Așa cum s-a întâmplat zilele anterioare, și astăzi ne vom organiza unde va fi necesar, astfel încât pasagerii să primească ceai cald, cafea, sandvișuri, în funcție de posibilitățile din teren", afirmă reprezentanții CFR Călători, într-o postare pe pagina de Facebook a companiei.

Pe acelaşi subiect

Circulația trenurilor este adaptată condițiilor nefavorabile cu temperaturi extrem de scăzute pe raza a patru regionale: București, Craiova, Galați și Constanța.

"Unele curse pot înregistra întârzieri la destinație, determinate de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri. Se intervine constant cu utilaje și echipaje feroviare. În cursul acestei zile legătura pe calea ferată între București și Constanța și retur este asigurată! Vom face actualizări periodice, în funcție de evoluția condițiilor meteo și de situația din teren", precizează compania.

Călătorii sunt sfătuiţi ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească sau să verifice tabelele de sosire/plecare, actualizate din minut în minut pe site-ul www.cfr.ro domeniul CAMERE WEB.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » CFR a anulat 44 de trenuri şi anunţă întârzieri pentru alte curse