Antena Meniu Search
x

Video Chinul băieţelului abuzat de părinţi se petrecea sub ochii fratelui mai mare. Ororile erau filmate şi trimise drept răzbunare familiei

Doi părinţi români, stabiliţi în Germania, au ajuns în spatele gratiilor după ce şi-au bătut şi torturat copilul de doar doi ani. Doar un conflict al cuplului a pus capăt abuzurilor greu de imaginat care au durat un an de zile. Un caz cutremurător care arată încă o dată că trăim în ţara copiilor bătuţi. Potrivit ultimelor studii, aproape 50% dintre copii sunt victime ale violenţei în familie. Între timp, cei doi copii ai familiei au ajuns în grija celor de la DGASPC. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 18.12.2023, 13:45

Vezi și

"Lecţiile" pe care copilul de un an le primea de la tată în apartamentul din Germania erau filmate chiar de mama lui. Imaginile sunt de o violenţă extremă şi au devenit publice după ce unul dintre părinţi a vrut să se răzbune şi le-a trimis rudelor. A fost momentul în care, şocată, familia din România a anunţat autorităţile.

Martor la grozăvii era celălat copil al cuplului, un băiat de 4 ani. Potrivit presei locale, părinţii nu şi-ar fi dorit niciodată cel de-al doilea copil, motiv pentru care mezinul era supus la chinuri greu de imaginat. 

Băiatul are închis în dulap şi legat pentru a nu face gălăgie

Ca să nu facă gălăgie după bătăile groaznice, copilul era legat cu bandă adezivă şi izolat în dulap. Dovezile maltratării au fost găsite de anchetatori în telefoanele aşa-zişilor părinţi. Tatăl a zis în arest că mama e de vină pentru că nu suportă copiii. 

Direcţia Copiilor din judeţul Satu Mare a pornit o anchetă în acest sens şi vor să vadă care este relaţia celor doi copii cu familia, referindu-ne la bunici dar şi la mătuşi pentru că cel mai probabil copiii vor rămâne în grija acestor femei. Cei doi soţi şi-au petrecut noaptea în arest IPJ Satu Mare după ce au fost reţinuţi chiar la intrarea în ţară în Vama Urziceni, în momentul în care se întoarcea din Germania acasă pentru a petrece sărbătorile de iarnă. Astăzi cei doi au fost aduşi la judecătorie Carei, unde momentan se află în sala de judecată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Chinul băieţelului abuzat de părinţi se petrecea sub ochii fratelui mai mare. Ororile erau filmate şi trimise drept răzbunare familiei