Antena Meniu Search
x

Video "Cinci copii. O tragedie se poate întâmpla". Distracţie periculoasă la Galaţi. Cinci tinere aleargă şi aruncă cu pietre direct de pe acoperişul unui bloc turn

Distracţie periculoasă la Galaţi. Cinci adolescente s-au urcat pe terasa unui bloc turn din oraş şi au început să arunce cu pietre, lovind maşinile parcate în apropierea clădirii.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 25.05.2022 , 21:03

În imaginile filmate de un martor care locuieşte într-un bloc vecin se observă cum cele cinci fete se distrează alergând pe acoperişul clădirii înalt de 10 etaje. 

Pe filmare se aude cum distrate, cele cinci aruncă cu mai multe pietre către sol, fără să ţină cont de maşinile parcate în zonă, dar mai ales de faptul că pe acolo ar fi putut trece oameni. 

Situaţia este cu atât mai gravă cu cât în orice moment s-ar fi putu petrece o tragedie. Terasa blocului nu are balustradă pentru siguranţă, astfel că orice pas greşit ar fi putut fi fatal pentru oricare dintre adolescente.

Sursa: Maria Andreea Lungeanu
Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Călătoriți cu trenul pe caniculă?
Observator » Evenimente » "Cinci copii. O tragedie se poate întâmpla". Distracţie periculoasă la Galaţi. Cinci tinere aleargă şi aruncă cu pietre direct de pe acoperişul unui bloc turn