Antena Meniu Search
x

Video Cinci tineri au fost urmăriţi şi percheziţionaţi, după ce au aruncat un pachet suspect din mașină, într-o parcare din Piteşti

Cinci tineri au fost urmăriţi şi imobilizaţi de poliţiştii locali, după ce au aruncat un rucsac dintr-o maşină, într-o parcare din municipiul Piteşti, iar alţi doi indivizi au înşfăcat rucsacul şi s-au făcut nevăzuţi. Ceilalţi cinci au încercat să fugă cu o maşină, dar au fost opriţi de agenţi şi percheziţionaţi. Unul dintre ei chiar a aruncat sub maşină mai multe plicuri cu ceea ce par a fi substanţe interzise. Toţi au fost duşi la audieri, iar poliţiştii încearcă acum să găsească şi ghiozdanul dispărut.

de Redactia Observator

la 11.02.2021, 09:26

Vezi și
  • Rucsac suspect depistat de poliţiştii din Piteşti
  • Cinci tineri au fost urmăriţi şi imobilizaţi

Poliţiştii locali se aflau într-o parcare din centrul oraşului, unde tocmai tăiau o amendă unui şofer care staţiona ilegal şi încurca circulaţia. La un moment dat, aceştia au zărit cum dintr-o maşină este aruncat un rucsac, care mai apoi a fost ridicat de doi tineri. Agenţii de la locală au plecat în urmărirea autoturismului şi l-au somat pe şofer să oprească. După aproximativ două sute de metri, acesta a tras pe dreapta, dar pentru a-i lua peste picior pe poliţişti.

''Dacă vreţi, să vină, să-mi facă test! Şi de iarbă, şi de orice. Sigur, nicio problemă! Ultima oară când am fumat a fost aseară, la ora opt. Nu are nicio legătură cu condusul din ziua de astăzi. Eu aşa ştiu'', a spus şoferul. 

Oamenii legii au remarcat că tinerii au un comportament suspect

După ce au fost somaţi să oprească, unul dintre tineri a aruncat mai multe pliculeţe sub maşină, chiar înainte de a fi percheziţionat.

Bogdan Aristănţoiu, Poliţia Locală Piteşti: Respectivii au demarat în trombă, vădit fiind deranjaţi, să zicem, de vederea echipajului de poliţie locală. I-au urmărit colegii dumneavoastră. Da, şi lor li s-a părut ceva suspect. Din spusele colegilor, au încercat să fugă. Sub maşina respectivilor sunt trei pliculeţe de substanţă ce ar trebui supusă şi va fi supusă unor teste.

Unul dintre tineri s-a enervat la culme atunci când reporterii l-au luat la întrebări.

Reporter: Spuneţi-ne şi nouă, de ce aţi fugit de Poliţie?

Şofer: Dar cine ţi-a spus, doamnă, că am fugit eu? Ţi-a spus cineva? De unde ai auzit tu?

Cei cinci tineri, printre care se afla şi o minoră, au fost duşi la audieri. Cercetările vor fi continuate de către ofiţerii Antidrog. Poliţiştii îi caută şi pe cei doi bărbaţi care au luat rucsacul aruncat în parcare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Cinci tineri au fost urmăriţi şi percheziţionaţi, după ce au aruncat un pachet suspect din mașină, într-o parcare din Piteşti