Antena Meniu Search
x

Video ''Cine e Poliţia în lumea asta?'' Momentul în care un recidivist băut incendiază sediul Poliţiei din Huedin cu un cocktail Molotov

Incident deosebit de grav, aseară, în Huedin, judeţul Cluj. Un bărbat a aruncat un cocktail Molotov în sediul Poliţiei din oraş. Doar norocul a făcut ca agenţii aflaţi în hol să scape teferi, dar focul a distrus uşa de la intrare. După audieri, bărbatul a fost reţinut. E recidivist, a mai fost condamnat sau cercetat pentru mai multe infracţiuni cu violenţă, majoritatea împotriva poliţiştilor. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 15.02.2023, 08:12

Vezi și

"Aoleu, ăla arde! Incredibil! Putea să ia foc cu totul!''

S-a întâmplat aseară, puţin după ora 17.00. Incendiatorul este un bărbat cu dublă cetăţenie, marocană şi română, cu care poliţiştii din Huedin s-au mai intersectat de multe ori. 

"Este un individ cu probleme şi are o obsesie cu poliţiştii.''

"În fiecare zi bea bere, după aceea face scandal pe stradă. Înjură Poliţia Română şi face scandal." 

Pe acelaşi subiect

Recidivistul i-a înjurat pe poliţişti în live, apoi a mers să incendieze sediul din Huedin

Asta s-a întâmplat şi înainte de scandalul de aseară. A băut mai multe beri într-un bar, apoi, timp de 18 minute i-a înjurat pe poliţişti. Totul într-un live făcut din cârciumă. Apoi s-a îndreptat spre sediul Poliţiei unde a incendiat uşa.

O cameră de supraveghere a surprins şi ea momentul în care deschide uşa. Uşa şi preşul din faţa ei s-au aprins imediat. Înăuntru s-a umplut de fum. 

"În momentul acela toată lumea s-a alarmat. Am văzut că l-au imobilizat."

Diakite Mohamed, zis Jean, incendiatorul: ''Cine e Poliţia în lumea asta? Poliţia nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: "Ce te doare în viaţa ta?"

În cursul nopţii, individul a fost adus la Parchet şi audiat timp de mai multe ore. Poliţiştii împreună cu procurorul au luat decizia de a emite pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pt 24 de ore. Astăzi, bărbatul va fi dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru distrugere prin incendiere şi ultraj. Riscă până la 12 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Cine e Poliţia în lumea asta?'' Momentul în care un recidivist băut incendiază sediul Poliţiei din Huedin cu un cocktail Molotov