Antena Meniu Search
x

Video "Mi se rupe de ce am făcut!". Un piroman beat a făcut prăpăd într-un sat din Iași. A ars inclusiv o grădiniță

După ce a consumat mai multe sticle cu acool, un bărbat a decis să-şi dea foc la casă! Apoi, speriat de flăcările mari şi de fumul degajat, a fugit din calea acestora şi s-a ascuns. Focul a înghiţit rapid şi o grădiniţă care se afla în apropiere şi a distrus o mare parte din ea. Acum, cei care învăţau acolo vor fi nevoiţi să meargă în alte localităţi.

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 08:53

Vezi și

La lăsarea întunericului s-a dat alarma în satul Cristești, din judeţul Iaşi! Ameţit de aburii alcoolului, bărbatul turmentat a decis să-şi incendieze patul. Flăcările au înghiţit în scurt timp întreaga locuinţă, iar individul a fugit din calea lor în grădinină, unde a aşteptat ca munca sa de o viaţă să se facă scrum. Vecinii au fost cei care l-au găsit şi l-au predat poliţiştilor.

Vecin: L-am găsit în pădure, în spate, acolo la el. 

A dat foc şi a fugit?

Vecin: Da. A zis că s-a săturat de viaţă. 

Pe acelaşi subiect

Piromanul s-a ales cu dosar penal: Mi se rupe de ce am făcut!

După ce a fost reţinut de poliţişti, individul a devenit agresiv. S-a ales însă cu dosar penal pentru distrugere. 

V-aţi dat foc la casă?

Mi se rupe de ce am făcut!

În urma incendiului, locuinţa bărbatului s-a făcut scrum. Doar doi pereţi au mai rămas în picioare. Din cauza inconştienţei sale, incendiul s-a propagat şi la o grădiniţă învecinată. Flăcările au înghiţit în doar câteva minute acoperişul clădirii. 

Mircea Raţă, şef SVSU Holboca: A ars aici, la şcoală, cam 80% din acoperiş. Bineînţeles şi disconfortul cu apă în interior pătruns prin planşeu. 

În unitatea şcolară învăţau 12 copii. Părinţii acestora se văd nevoiţi, acum, să le caute alte grădiniţe celor mici, unde sunt locuri disponibile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Mi se rupe de ce am făcut!". Un piroman beat a făcut prăpăd într-un sat din Iași. A ars inclusiv o grădiniță