Antena Meniu Search
x

Cine este presupusul autor al dublei crime din Călăraşi. Bărbatul a fost prins după trei ore de la descoperirea cadavrelor

O dublă crimă a îngrozit oraşul Călăraşi, marţi dimineaţa. Cadavrele a două persoane, tată şi fiică, au fost descoperite în această dimineaţă în casa lor de către chiriaşul lor. 

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 15:04

Bărbatul a dat alarma la 112. Cei doi, un bărbat de 71 de ani şi fiica sa, de 41 de ani, fuseseră înjunghiaţi de mai multe ori. În plus, casa lor era răvăşită. Anchetatorii au bănuit că la mijloc este vorba de un jaf sau de o răzbunare şi au întocmit un cerc de suspecţi.

La trei ore de la descoperirea cadavrelor, poliţiştii au reuşit să îl prindă pe principalul suspect. Este vorba chiar de chiriaşul celor doi. Bărbatul are în jur de 50 de ani şi este recidivist. A mai fost condamnat la şase ani de închisoare pentru că şi-ar fi bătut soţia. A ieşit din închisoare în 2020.

Fiica bătrânului abia se întorsese de la muncă 

Bătrânul a fost lovit cu 15 lovituri de cuțit. Sub plapumă. Fiica bărbatului, Mihaela abia ajunsese acasă. A primit 30 de lovituri de cuțit. Încă mai avea pe cap căciula. Imediat după faptă, bărbatul s-a dus la magazin, și-a luat țigări și cafea. S-a întors. După ce a băut cafeaua, a sunat la 112.  A încercat să ascundă urmele. A spălat hainele, le-a aruncat într-un tomberon. A spălat și cuțitul. Criminalul a recunoscut tot. E audiat acum.

Cercetările continuă. Cele două cadavre au fost transportate la IML în vederea efecturării necropsiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Cine este presupusul autor al dublei crime din Călăraşi. Bărbatul a fost prins după trei ore de la descoperirea cadavrelor