Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Cine este jandarmul-erou care a salvat o viaţă în timpul liber, pe DN 76. Victima făcuse accident şi implora după ajutor

Gest impresionant al unui jandarm hunedorean, aflat în timpul liber. Bărbatul se afla la volanul maşinii sale, pe Drumul Naţional 76, când a zărit că în faţa sa tocmai se petrecuse un accident. 

de Redactia Observator

la 11.08.2022 , 09:04

A coborât din maşină să vadă ce se întâmplă, iar imediat şi-a dat seama că una dintre victime a suferit mai multe leziuni şi are nevoie de ajutor, n-a stat pe gânduri. A pus mâna pe trusa medicală şi i-a oferit victimei primul ajutor, până la venirea paramedicilor. I-a aplicat comprese şi bandaje victimei, care avea răni deschise la nivelul braţelor şi picioarelor.

Colegii eroului de ocazie spun că plutonierul adjutant Sergiu Ghilă nu este la prima faptă de acest gen. Recent, a primit o diplomă de excelenţă pentru "Cel mai bun jandarm". 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Cine este jandarmul-erou care a salvat o viaţă în timpul liber, pe DN 76. Victima făcuse accident şi implora după ajutor