Antena Meniu Search
x

Cine sunt traficanții prinși în laboratorul de extragere a cocainei din Bihor. Unul era căsătorit cu o columbiancă

O grupare de traficanţi de droguri de mare risc a fost descoperită în Bihor. Aceştia ar fi adus în ţară kilograme de cocaină, ascunse în cafea. Drogurile erau extrase într-un laborator specializat chiar aici, în România. Este primul astfel de laborator, descoperit pe teritoriul ţării noastre.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 12.07.2022, 14:31

Vezi și

Gruparea infracțională era formată din doi cetățeni columbieni, doi români și un israelian. Aceștia din urmă s-ar fi cunoscut în Spania, iar cetățeanul din Israel era, potrivit surselor Observator, o cunoștință comună a celor doi români. 

Columbineii erau folosiți și în procesul de extracție a cocainei din cafea. La începutul lunii iulie, indivizii ar fi adus în România aproximativ cinci kilograme de cocaină. Gruparea ar fi închiriat o cabană, în afara zonelor locuite din judeţul Bihor.

Gruparea a fost destructurată în urma unui flagrant efectuat de ofițerii anti-drog. De asemenea, în urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate un calup presat de 1 kilogram, care conţine procaină, 148 de grame de cocaină maronie, care nu a fost trecută prin procesul de cristalizare, şi un amestec de cocaină şi cafea, cântărind 5 kilograme.

Unul dintre cei doi români, originar din Fetești, era căsătorit cu o columbiancă și mai făcuse închisoare în Columbia pentru furt de pe carduri. Iar celălalt, un cunsocut interlop, a fost încarcerat pentru trafic de droguri. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Evenimente » Cine sunt traficanții prinși în laboratorul de extragere a cocainei din Bihor. Unul era căsătorit cu o columbiancă