Antena Meniu Search
x

Update Circulație blocată pe ambele sensuri pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu de vegetație

Circulația este oprită de poliție pe ambele căi pe Autostrada A2, km. 34+000, din cauza unui incendiu puternic de vegetație care produce mult fum. Traficul rutier de pe ambele căi este deviat la km. 22+500 (calea 1) și km. 36 (calea 2) spre DN3. La fața locului se află poliția, ambulanța SMURD, pompierii și lucrători de la drumuri naționale. Și circulația pe magistrala feroviară București-Constanța a fost întreruptă luni după amiaza din cauza unui incendiu de vegetație.

de Redactia Observator

la 24.06.2024 , 20:54

UPDATE 20:25. Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că circulația feroviară a fost redeschisă, în condițiile normale de trafic, pe intervalul Brănești - Fundulea  - Sărulești.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că un incendiu de vegetație se manifestă în apropierea autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrul 34, în zona localității Fundulea, din județul Călărași.

Din acest motiv, vizibilitatea este redusă, astfel că traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind deviat pe la km. 35, prin orașul Fundulea.

Vezi și

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, circulația este oprită și pe sensul către litoral, fiind deviată pe la km. 23, prin localitatea Brănești.

Totodată, din cauza vizibilității reduse, este întreruptă și circulația feroviară pe magistrala 800 București-Constanța, a precizat Infotrafic.

Mai multe trenuri sunt oprite în stațiile din apropiere, anunță CFR

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit temporar la această oră, din cauza unui incendiu la vegetație, care s-a extins până în zona căii ferate de pe intervalul CF Fundulea - Sărulești. Echipele ISU au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei de contact pe intervalul respectiv, pentru a se asigura zona de acțiune necesară stingerii incendiului. Până la finalizarea acțiunii de stingere a incendiului, desfășurată de echipele ISU, următoarele trenuri sunt oprite temporar în stațiile adiacente sau în linie curentă: IR 581, IR 1588, IR 11086, 11682, 8010 și 11506”, a transmis CFR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
V-aţi gândit să renunţaţi la maşină din cauza scumpirilor repetate la pompă?
Observator » Evenimente » Circulație blocată pe ambele sensuri pe Autostrada Soarelui, din cauza unui incendiu de vegetație