Antena Meniu Search
x

Ciucă: "Vom anunța măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane COVID"

Premierul Nicolae Ciucă spune că se va consulta cu factorii decizionali din România și va anunța în cel mai scurt timp posibil măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 26.11.2021, 22:44

Ciucă: "Vom anunța măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane COVID"
- Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

„Guvernul României este la curent clipă de clipă cu evoluția pandemiei în plan național și internațional”, declară Nicolae Ciucă, potrivit Guvernului. Premierul transmite că a luat notă de recomandările de ultimă oră ale Comisiei Europene și ale Organizației Mondiale a Sănătății.

„Mă voi consulta cu factorii decizionali din România și vom anunța în cel mai scurt timp posibil măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane a SARS-CoV-2”, mai spune Ciucă. Noua variantă a virusului SARS-CoV-2 a fost descoperită la o persoană din Belgia. Este vorba despre un pacient care recent a călătorit în străinătate, au anunțat autoritățile belgiene. Varianta virusului provoacă îngrijorare deoarece poate fi chiar mai contagioasă decât varianta Delta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Ciucă: "Vom anunța măsurile dispuse pentru a împiedica răspândirea variantei sud-africane COVID"