Antena Meniu Search
x

Club din Centrul Istoric al Bucureștiului, închis pentru că nu avea avize

Kilometrul zero al distracţiei din Bucureşti este, în continuare, un loc plin de capcane! Autorităţile au închis, sâmbătă seară, unul dintre cele mai vechi cluburi din Centrul Istoric, după ce au descoperit că localul nu avea absolut niciun aviz de funcţionare.

de Redactia Observator

la 17.03.2019, 23:36

Vezi și

Kilometrul zero al distracţiei din Bucureşti este, în continuare, un loc plin de capcane! Autorităţile au închis, sâmbătă seară, unul dintre cele mai vechi cluburi din Centrul Istoric, după ce au descoperit că localul nu avea absolut niciun aviz de funcţionare. Mai mult, nici nu era racordat la reţeaua electrică. Alimentarea venea, în schimb, de la un generator mobil, instalat chiar la intrare. 

Pe lângă energie electrică, spaţiul nu era alimentat nici cu apă curentă. Clubul este, de altfel, amplasat la parterul unui bloc încadrat în gradul întâi de risc seismic. Şi de-a lungul anilor le-a dat mari bătăi de cap locatarilor.

Însă în ciuda problemelor, localul nu ducea lipsă de clienţi în serile de weekend.

Autorităţile au dat şi o amendă de cinci mii şi au cerut deschiderea unui dosar penal, pentru evaziune fiscală. Managerul localului nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere. Nereguli au fost descoperite şi la alte 21 de localuri din Centrul Vechi.

Şi nivelul de zgomot este o problemă. Dar, pentru majoritatea tinerilor şi turiştilor care vizitează capitala, aceste probleme sunt tocmai lucrurile care fac zona atractivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Club din Centrul Istoric al Bucureștiului, închis pentru că nu avea avize