Antena Meniu Search
x

CNAIR închide circulația pe aproximativ 4 kilometri din Autostrada Soarelui, sensul Constanța - București

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că de marți, timp de două nopți, circulația va fi închisă pe un tronson din Autostrada Soarelui pentru efectuarea unor lucrări. Este vorba despre sectorul cuprins între km.11+700 și km. 15+500.

de Redactia Observator

la 27.06.2023, 10:52

CNAIR închide circulația pe aproximativ 4 km din Autostrada Soarelui, sensul Constanța - București - Observator / arhiva

CNAIR anunță că, de marți până joi, în intervalul orar 22.00-5.00, se închide circulația pe autostrada A2, Calea 2 (Constanța - București), pe sectorul cuprins între km.11+700 și km. 15+500, pentru execuţia lucrărilor de montare a predalelor la pasajul care supratraversează autostrada în zona km. 13+330. 

Pe perioada lucrărilor circulația va fi deviată pe următoarea rută de ocolire pentru toate categoriile de vehicule: A2, km. 15+000 – DJ 301, Cernica – Centura București. În acest interval circulația rutieră pe Calea 1 a autostrăzii se va desfășura în condiții normale, pe cele două benzi de circulație, menținându-se pe carosabil semnalizarea rutieră temporară existentă la această dată, respectiv restricționarea benzii de urgență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » CNAIR închide circulația pe aproximativ 4 kilometri din Autostrada Soarelui, sensul Constanța - București