Antena Meniu Search
x

Video Coadă de doi kilometri şi nervi întinşi la maximum, după ce bariera de tren din Pipera s-a stricat. Motivul pentru care s-a intervenit cu întârziere

A fost haos dimineaţă, în Pipera, la intrarea în Bucureşti, pentru că s-a stricat una dintre bariere. Imediat, s-a format o coadă de câţiva kilometri. În loc să deblocheze traficul, primul echipaj ajuns la faţa locului a preferat să aştepte ca şoferii să-şi piardă răbdarea. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 29.10.2022, 14:07

Vezi și

Bariera s-a defectat din nou în această dimineaţă, în jurul orei 9.40, mai exact o parte a barierei a rămas coborâtă, motiv pentru care s-a creat o coadă de maşini de aproximativ doi kilometri. 

Iniţial, a ajuns la faţa locului un echipaj de la Direcţia de Transporturi, însă până la confirmarea faptului că este vorba despre o defecţiune tehnică, agenţii au putut doar să oprească şoferii care încercau să treacă ocolind bariera căzută. Ulterior, a venit şi un echipaj de la Brigada Rutieră care a început să dirijeze traficul.

În total, bariera a stat coborâtă aproximativ două ore, timp în care şoferii de pe ambele sensuri au înaintat cu dificultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » Coadă de doi kilometri şi nervi întinşi la maximum, după ce bariera de tren din Pipera s-a stricat. Motivul pentru care s-a intervenit cu întârziere