Coada la bucatele traditionale
De sfintii Petru si Pavel cei mai rasfatati au fost gurmanzii, cel putin in Capitala. S-au putut infrupta din berbecuti la protap si alte bucate traditionale pregatite de bucatari neaosi
"Dam cu niste ingrediente sa fie patruns bine si avem foi de dafin, cimbru si ingrediente mai vechi pe care fiecare le tine pentru el". Cu secretele unui bucatar nu o scoti la capat. Mai ales cand e vorba de asa preparat precum berbecutul. Cei care au trecut pe langa standul unde se rumenea n-au avut de ales decat sa inghita in sec. Delicatesele traditionale nu s-au limitat, insa, doar la berbecut. Fum dens s-a ridicat de pe nenumarate gratare intinse prin tot parcul Plumbuita. Iar unii chiar s-au rasfatat de sfintii Petru si Pavel cu preparate speciale.
Festivalul de mancaruri traditionale continua si astazi, cand vizitatorii vor avea parte si de un spectacol folcloric
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰