Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Coada la bucatele traditionale

De sfintii Petru si Pavel cei mai rasfatati au fost gurmanzii, cel putin in Capitala. S-au putut infrupta din berbecuti la protap si alte bucate traditionale pregatite de bucatari neaosi

de Redactia Observator

la 30.06.2013 , 09:23

"Dam cu niste ingrediente sa fie patruns bine si avem foi de dafin, cimbru si ingrediente mai vechi pe care fiecare le tine pentru el". Cu secretele unui bucatar nu o scoti la capat. Mai ales cand e vorba de asa preparat precum berbecutul. Cei care au trecut pe langa standul unde se rumenea n-au avut de ales decat sa inghita in sec. Delicatesele traditionale nu s-au limitat, insa, doar la berbecut. Fum dens s-a ridicat de pe nenumarate gratare intinse prin tot parcul Plumbuita. Iar unii chiar s-au rasfatat de sfintii Petru si Pavel cu preparate speciale.

Festivalul de mancaruri traditionale continua si astazi, cand vizitatorii vor avea parte si de un spectacol folcloric

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Înapoi la Homepage
Comentarii


Întrebarea zilei
V-aţi hotărât cu cine votaţi pentru Primăria Capitalei?
Observator » Evenimente » Coada la bucatele traditionale