Antena Meniu Search
x

Video Cocktailurile verii 2023. Care sunt cele mai comandate băuturi în staţiunile de la Marea Neagră și ce recomandări au barmanii: "Nu trebuie să lipsească"

Ne fac vara mai rece şi ne potolesc setea de vacanţă. Roşii, galbene, portocalii sau în culorile curcubeului, mixate cu fructe de pădure, citrice şi multă gheaţă, aşa arată cele mai căutate cocktail-uri de vara aceasta. Cei mai în vogă barmani de pe litoral ne prezintă topul lor.

de Redactia Observator

la 04.06.2023, 19:55

Vezi și

Barmanii iau ochii turiştii cu spectacolul din spatele barului. Când comandă un cocktail, clienţii primesc şi un adevărat show. Fiind foarte cald optăm pentru o butură foarte avantajoasă pe bază de fresh proaspăt de lămâie, 60 de ml de amaretto, îndulcit puţin cu nişte lichior de mure.

Barman: Îl mixăm frumos într-un pahar. Menta, care nu trebuie să lipsească vara.

Barmanii au mai multe recomandări pentru vara aceasta

Aromele fresh, gheaţa şi menta sunt reţeta de bază pentru cockteilurile verii 2023. Combinaţiile sunt infinite, dar doctorii şi barmanii recomandă mai puţin alcool pe plajă şi mai mult băuturi uşoare, cu sucuri de fructe.

Pe acelaşi subiect

Adrian Semen, barman: Avem un gin tonic, pink, fructat, lime, apă tonică, gheaţă, răcoritor de vară. Totul cum trebuie.

Barmanii au mai multe recomandări pentru vara aceasta. Doamnele se pot delecta cu o mulţime de cockteiluri multicolore şi dulci, în timp ce bărbaţilor le propun gusturi mai amărui.

Cele mai multe bech baruri de pe litoral au în meniu cockteiluri care costă de la 25 - 30 de lei în sus. Preţul creşte pe măsură ce reţeta are mai multe ingrediente - poate să ajungă şi la 50 de lei. Aperol Spritz, Mojito, Hugo şi gin tonic sunt cele mai comandate băuturi de vară în staţiunile de la Marea Neagră. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Cocktailurile verii 2023. Care sunt cele mai comandate băuturi în staţiunile de la Marea Neagră și ce recomandări au barmanii: "Nu trebuie să lipsească"