Antena Meniu Search
x

Video S-a dat startul ospăţului pe terasele din Mamaia Nord. Cât costă un platou cu fructe de mare pentru două persoane sau un cocktail cu personalitate

Marea ne aşteaptă la ea: de astăzi s-au deschis toate terasele şi beach barurile din Mamaia Nord, polul distracţiei pe litoral. Bucătarii ascut cuţitele, iar barmanii se pregătesc să suprindă vara într-un pahar. Atmosfera va fi completată, cel puţin în weekend-uri de DJ renumiţi, care pun muzică în Ibiza sau Mikonos. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 28.05.2023, 19:42

Vezi și

Mamaia începe să prindă iar viaţă. În nordul staţiunii, primii clienţi s-au instalat confortabil la terase. Iar barmanii i-au întâmăinat cum se cuvine: cu paharele pline. 

Alin, barman: Eu le recomand turiştilor vara aceasta să comande pornstar martini, este foarte răcoritor, de vară, fructat. Vara într-un pahar..

Atmosfera va fi încălzită în fiecare weekend de cei mai în vogă DJ ai momentului. 

Daniel Simion, PR club: Începând de acum şi până în luna septembrie vor fi foarte mulţi care ne vor călca pragul, atât artiştii consacraţi de la noi, trupele mari, precum şi artişti noi pe care îi aducem în premieră în România. Vin din Ibiza, Mykonos, sudul Franţei. 

Pe acelaşi subiect

După o noapte de distracţie, turiştii se pot drege în restaurantele cu specific pescăresc. 

Marius Viziteu, proprietar restaurant: Îi aşteptăm cu plăcere. Fructe de mare, peşte. Mai exact, la fructele de mare găsesc caracatiţă, calamar, midii în sos alb, în sos roşu, în cochilie. 

La cherhanale cu vedere spre mare e mereu plin. Priveliștea completează spectacolul din farfurie. 

Reporter: Ce preferă turiştii care vin la mare?

Margareta Șoacăte, bucătar: Scrumbia, pălămida, scoicile. Tagliatelle, merg foarte bine. Midii pane, rapane pane, midii marinate şi afumate.  

Claudiu Nicu, ospătar: Aşteptăm foarte, foarte mulţi clienţi. Primul venit, primul servit. La noi se cam umple mereu, avem o listă de aşteptare şi îi luăm în ordine. 

La ce preţuri trebuie să se aştepte turiştii

Cei care vor să se bucure de câteva zile la mare o pot face acum la preţuri mult mai mici decât în plin sezon. Un şezlong costă cel mult 25 de lei pe zi, un cocktail între 30 şi 40 lei, iar o porţie de mâncare între 25 şi 55 lei. Un platou combinat cu fructe de mare costă 100 de lei pentru 2 persoane și 200 lei pentru cinci persoane.

"Am mâncat nişte midii extraordinar de bune cu un sos foarte cremos.'' 

''Totul este ok, toate preparatele sunt la înălţime. Trebuie să drămuim porţiile şi poftele că altfel kilogramele merg înainte.'' 

Vremea se anunţă plăcută, vor fi 23-24 de grade în aer, iar apa a început să se încălzească, are în jur de 20 de grade Celsius. Cu puţin curaj, se poate face baie în mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » S-a dat startul ospăţului pe terasele din Mamaia Nord. Cât costă un platou cu fructe de mare pentru două persoane sau un cocktail cu personalitate