Antena Meniu Search
x

Video Comercianţii din Timişoara nu mai pot vinde pe stradă beţe de Moș Nicolae fără certificat verde

Nu ai certificat verde, nu te califici nici măcar să vinzi beţe de Moș Nicolae pe străzile din Timișoara. Așa sună anunțul Primăriei, adresat comercianților de bețe de Moș Nicolae, vâsc sau felicitări.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 25.11.2021, 16:45

Vezi și

Lista cu documentele necesare pentru a obţine un loc pe stradă a creat rumoare printre comercianţi. Nimeni nu se aştepta la această obligativitate doar ca să îşi vândă beţele de Moş Nicolae. Pe lângă cererea tip, pe lângă dovada taxei de autorizare de 69 de lei, a imprimatului de 6 lei, a taxei de ocupare pe domeniul public, este necesar şi certificatul verde sau dovada trecerii prin boală.

Explicaţia Primăriei este simplă - Dacă ai doi metri pătraţi în jurul tău, atunci eşti parte dintr-un târg. Anunţul le cam strică planurile comercianţilor care nici anul trecut nu au putut să îşi vândă marfa. Alţii s-au adaptat şi au anexat la dosar dovada vaccinării. Nici măcar aceştia nu îi văd utilitatea în acest context. 

Comercianţii care nu vor reuşi să îşi vândă marfa spun că vor avea parte de pierderi considerabile. Unii vorbesc chiar despre 2.000 de euro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Comercianţii din Timişoara nu mai pot vinde pe stradă beţe de Moș Nicolae fără certificat verde