Antena Meniu Search
x

Video Comoara din inima Gorjului care atrage sute de turişti. Oamenii aleg locul pentru peisajele superbe şi experiențele unice

Cine vrea să fugă de caniculă, dar şi de înghesuiala de pe plaje, mai are o variantă: Cheile Sohodolului, din Gorj - o comoară ascunsă. Acolo, turiștii găsesc de toate: trasee de escaladă, peisaje superbe și locuri de picnic pentru cine vrea doar să se relaxeze în inima naturii. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 30.07.2023, 14:24

Vezi și

Turiștii care au ales ca destinație de weekend Cheile Sohodolului se pot bucura de 23 de grade Celsius, apă, munte și peisaje unice. Cine caută o experiență mai intensă, de neuitat, poate să aleagă unul dintre cele 100 de escaladă care au fost ameneajate aici și care sunt perfecte atât pentru amatori, cât și pentru alpiniștii profesioniști. 

Locul perfect pentru relaxare

De asemenea, sunt și trasee ce pot fi parcurse pe jos, prin pădure, și care duc în vârful muntelui, unde pot fi descoperite multe monumente ale naturii. 

Locul este perfect și pentru cei care vor să se relaxeze în inima naturii, să stea lângă râul de munte, acolo unde oamenii se pot deconecta cu totul, asta pentru că nu există nici semnal la telefon. 

Aici sunt amenajate și locuri pentru picnic, pentru grătare și foișoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Comoara din inima Gorjului care atrage sute de turişti. Oamenii aleg locul pentru peisajele superbe şi experiențele unice