Antena Meniu Search
x

Conac din perioada interbelică, cu teren de 10.000 de metri pătraţi, se vinde la preţul unui apartament din Bucureşti

Un conac din perioada interbelică se vinde la preţul unui apartament cu trei camere din Bucureşti. Este vorba despre conacul Angelescu, situat în comuna Râfov din judeţul Prahova, al cărui preţ de vânzare a fost estimat de Romania Sotheby's International Realty la 299.000 de euro.

de Redactia Observator

la 05.08.2023, 15:05

Conac din perioada interbelică, cu teren de 10.000 de metri pătraţi, se vinde la preţul unui apartament din Bucureşti
- Facebook / Romania Sotheby's International Realty

Conacul are livadă şi un teren un 10.000 de metri pătraţi, a fost construit în perioada interbelică şi a aparţinut familiei de boieri Angelescu, înrudită cu familia Cantacuzino. "Conacul este cochet, cu multe elemente precum: zona vitrată care marchează întreaga casă a scărilor cu aspect de turn de pe faţada principală, intrarea mărginită de un mic portic încadrat de doi stâlpi ce marchează un arc trilobat larg, stâlpii din lemn frumos decoraţi cu elemente tradiţionale ce străjuiesc balcoanele, sau stâlpii decorativi ce decorau veranda de pe faţada laterală. Domeniul conacului este de 8797 metri pătraţi, cu alee de castani pe care se face accesul, o livadă, o grădina de legume, garaj, o clădire anexă, foste dormitoare, cu o amprentă de 201 mp, fosta sală de mese cu 68 mp, fosta magazie de 94 mp, fosta bucătărie de 56 mp la care se adaugă un beci", se arată în anunţ.

Conacul este într-o stare bună din punct de vedere structural, adică nu există riscul prăbuşirii construcţiei, conacul are totuşi nevoie de renovare generală.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Conac din perioada interbelică, cu teren de 10.000 de metri pătraţi, se vinde la preţul unui apartament din Bucureşti