Antena Meniu Search
x

Concursul Miss Litoral 2013 a fost reprogramat din cauza ploii

Se spune ca orice victorie trebuie udata. Ei bine, norii n-au mai asteptat aseara desemnarea Miss Litoral 2013 si le-au gonit pe frumusetile pretendente la titlu cu o ploaie torentiala. Organizatorii au fost nevoiti sa reprogrameze evenimentul.

Vezi și

Cele 30 de tinere, candidate la titlul de cea mai frumoasa fata de pe litoral, isi etalasera pe podium costumele de baie si tinutele de seara. Se pregateau pentru aparitia de final: decernarea premiului de Miss Litoral 2013. O rupere de nori a topit, insa, planurile organizatorilor.

Ploaia torentiala a inundat cea mai mare scena de moda realizata pana acum in Europa si le-a alungat, atat pe fete, cat si pe turisti, spre dezamagirea primarului Radu Mazare. “Nici n-am apucat sa le vad bine ca a dat ploaia”, a spus edilul.

Oricat de mult i-ar placea sa stea in fata camerelor de filmat, Radu Mazare i-a lasat balta pe jurnalisti si a fugit sa se adaposteasca. La fel ca sutele de turisti veniti sa admire peisajul. Unii s-au adapostit sub scaune, sau cum au putut. Nu s-au suparat, insa, si chiar au facut haz de necaz.

Indiferent de criteriile pe care se vor baza membri juriului, organizatorii ne-au asigurat ca premiul va fi, cu siguranta, decernat. “Este reprogramata pentru maine seara aceasta editie de Miss Litoral. Ploaia aduce belsug si trebuie sa ne bucuram ca venim si maine seara”, a declarat presedintele ANAT.

Asa ca astazi, dupa apusul soarelui, turistii de la malul marii sunt asteptati la cazinoul din Mamaia sa o cunoasca pe cea mai frumoasa fata de pe litoral.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Concursul Miss Litoral 2013 a fost reprogramat din cauza ploii