Antena Meniu Search
x

Video Condamnare pentru zugravul care a măcelărit o femeie în apartamentul ei din Satu Mare. O atacase cu un cutter, după ce a fost nemulţumită de lucrare

S-a dat verdictul în cazul zugravului din Satu Mare, care în luna iulie a ucis cu sânge rece proprietara unui apartament pe care îl renovase.

de Redactia Observator

la 22.11.2023, 08:06

Vezi și

Agresorul, de 40 de ani, a fost condamnat la 13 ani şi patru luni de închisoare cu executare. El ar fi omorât femeia, de 48 de ani, psiholog, cu un cutter pentru că s-a enervat că nu era mulţumită de lucrare. 

Cu un cinism rar, bărbatul a fost şi cel care a sunat la 112, dar nu ca să-şi recunoască fapta, ci să pozeze în martor. Poliţiştii l-au interogat, dar declaraţiile lui au început să se bată cap în cap. Mărturiile-cheie ale vecinilor au fost decisive şi, în scurt timp, meşterul a recunoscut oroarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Condamnare pentru zugravul care a măcelărit o femeie în apartamentul ei din Satu Mare. O atacase cu un cutter, după ce a fost nemulţumită de lucrare