Antena Meniu Search
x

Consulul onorific al Serbiei la Piteşti a interat cu bolidul de lux în maşina poliţiei, în Pipera. Era băut

Urmărire ca-n filme noaptea trecută, pe străzile Capitalei! Poliţiştii de la rutieră l-au încătuşat pe Consulul Onorific al Serbiei la Piteşti. Bărbatul urcase băut la volan şi nu a oprit la un control de rutină.

de Redactia Observator

la 18.01.2020, 19:55

Vezi și

Urmărire ca-n filme noaptea trecută, pe străzile Capitalei! Poliţiştii de la rutieră l-au încătuşat pe Consulul Onorific al Serbiei la Piteşti. Bărbatul urcase băut la volan şi nu a oprit la un control de rutină. Isprăvile acestuia au continuat: a acroşat maşina Poliţiei şi l-a băgat în spital pe unul dintre agenţi. Oficialul nu a fost reţinut, dar va fi cercetat în continuare, pentru că nu are imunitate.

Era trecut de miezul nopţii, când agenţii de la rutieră au văzut o maşină de lux cu număr de Elveţia care circula în viteză pe străzile din Capitală.      

Consulul venea din nordul Bucureştiului, zona Băneasa. În momentul în care a ajuns la intersecţia cu Şoseaua Pipera, agenţii i-au făcut semn să se oprească, însă nu a avut nicio reacţie. Şi-a continuat drumul. 

Poliţiştii au plecat în urmărirea maşinii. Au chemat în ajutor încă un echipaj aflat în apropiere. Diplomatul a mai mers doar câteva sute de metri până când s-a întâlnit cu un al doilea echipaj de poliţie. I s-a cerut din nou să se oprească. A făcut acest lucru abia după ce a lovit maşina Brigăzii Rutiere.

Pe acelaşi subiect

O poliţistă a fost rănită în impact şi a ajuns la spital. Şoferul şi cei trei pasageri din maşină, toţi cetăţeni elveţieni, au fost încătuşaţi. Agenţii au mai avut parte de o supriză: la volan era Consulul Onorific al Serbiei la Piteşti. Şi nu e tot...

După momentul imobilizării, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o valoare de 0,34mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Bărbatul de 42 de ani a fost numit consul onorific în ţara noastră în primăvara anului trecut. De numele lui se leagă mai multe anchete ale autorităţilor din Statele Unite, care au suspicuni că ar fi condus din umbră site-uri pe care erau vândute tinere. 

Presa străină scrie chiar că el a fost condamnat în 2011, în Franţa, pentru aceleaşi infracţiuni. Consulul onorific nu a fost reţinut, însă procurorii îşi pot continua ancheta pentru că nu are imunitate. 

Ar fi încercat să-şi explice gestul în faţa poliţiştilor spunându le că...s-a speriat de ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Consulul onorific al Serbiei la Piteşti a interat cu bolidul de lux în maşina poliţiei, în Pipera. Era băut