Antena Meniu Search
x

Copil bătut și lăsat în comă pe stradă în Mangalia, iar martorii nu au intervenit (Video)

Momentul în care un băiat din Mangalia este bătut cu bestialitate pe stradă de un alt adolescent a fost surpins de camerele de supraveghere. Imaginile şocante scot la iveală o realitate dureroasă: nepăsarea. Niciun adult nu a intervenit între cei doi.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.02.2020, 22:30

Vezi și

Momentul în care un băiat din Mangalia este bătut cu bestialitate pe stradă de un alt adolescent a fost surpins de camerele de supraveghere. Imaginile şocante scot la iveală o realitate dureroasă: nepăsarea. Niciun adult nu a intervenit între cei doi. Acum, copilul de 13 ani este în comă, iar agresorul său este în arest, la domiciliu. Vă avertizăm, acest video conține imagini care vă pot afecta emoţional.

O stradă intens circulată din Mangalia se transformă în ring de box. Camerele de supraveghere surprind momentul în care un copil de 13 ani e pus la pământ dintr-o lovitură. Agresorul este un băiat de 15 ani, practicant de arte marţiale. Şocant este că trecătorii se apropie de cei doi, doar pentru a privi bătaia ca la televizor. Nimeni nu a intervenit.

Totul a durat câteva secunde, apoi bătăuşul s-a făcut nevăzut. Abia atunci, doi tineri îi acordă ajutor băiatului întins pe trotuar, lovit grav la cap. La o săptămână de la incident, adolescentul este în comă la spitalul din Constanţa.

Scandalul între cei doi băieţi ar fi început pe Facebook. Cu o zi înaintea atacului, s-ar fi certat din cauza unei fete. Acum, agresorul este în arest la domiciliu pentru vătămare corporală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copil bătut și lăsat în comă pe stradă în Mangalia, iar martorii nu au intervenit (Video)