Antena Meniu Search
x

Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu. Medicii l-au transferat la un spital din Bucureşti

S-a dat alarma, miercuri după-amiaza, în Giurgiu, după ce un copil de 1 an şi opt luni a căzut pe fereastră de la etajul al doilea al blocului în care locuia. 

de Redactia Observator

la 24.08.2022, 14:37

Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu
Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu - Shutterstock - foto ilustrativ

Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc.

Copilul a căzut de la etajul doi

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că un copil, de 1 an și 8 luni, ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc de locuințe, de pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu.

Copilul a fost transportat la Spitalul de Urgență Giurgiu, ulterior, fiind transportat la Spitalul Clinic de Urgență Copii “Grigore Alexandrescu" din municipiul București.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Giurgiu desfășoară cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Copil de 1 an și 8 luni, căzut de la etajul doi al unui bloc din Giurgiu. Medicii l-au transferat la un spital din Bucureşti