Antena Meniu Search
x

Video Copil de 13 ani, filmat în timp ce conducea un autoturism prin Tecuci. În dreapta, se afla chiar mama sa

Un copil de 13 ani a fost surprins în imagini în timp ce conducea o mașină pe o stradă din Tecuci. În dreapta șoferului amator se afla chiar mama sa, care în momentul când și-a dat seama că este filmată a făcut schimbul cu fiul său.

de Redactia Observator

la 06.04.2022, 14:46

Vezi și

A fost însă prea târziu. Imaginile au devenit publice, iar poliția s-a sesizat, informează reporterul Observator Adrian Obreja. Oamenii legii au întocmit dosar penal. 

Ce spun polițiștii

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Tecuci au identificat persoanele care apar în imagini, stabilind următoarele: La data de 05.04.2022, în jurul orei 19.30, o femeie, de 33 de ani, cu domiciliul în municipiul București, ar fi încredințat autoturismul unui minor, de 13 ani, din aceeași localitate, pentru a-l conduce, pe strada Mircea Vodă, din municipiul Tecuci.

Ca urmare, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul, pentru a fi condus, unei persoane care nu deține permis de conducere”, informează IPJ Galați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Copil de 13 ani, filmat în timp ce conducea un autoturism prin Tecuci. În dreapta, se afla chiar mama sa