Antena Meniu Search
x

Video Copil de 8 ani, bătut crunt de concubinul mamei. Poliţiştii i-au aflat povestea după ce l-au văzut pe stradă cu vânătăi

Vigilenţa unor poliţişti din Cluj a scos la iveală coşmarul trăit în familie de un copil. Băiatul de 9 ani a fost găsit pe stradă, cu trupul plin de vânătăi. Agenţii au reuşit să-i câştige încrederea şi au aflat de la el că îndura bătăi crunte de la iubitul mamei. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 13:56

Vezi și

Polițiștii l-au văzut pe băiatul de 8 ani pe stradă în centrul comunei, dar le-a atras atenția faptul că avea o vânătaie pe față. Au intrat în vorbă cu el și cu foarte mare dificultate l-au putut face să spună ce a pățit.

Copil de 8 ani, bătut de iubitul mamei 

În cele din urmă, minorul le-a povestit agenților că duminică seară, în timp ce se afla acasă, a fost luat la bătaie de concubinul mamei, un individ de 41 de ani. Polițiștii au anchetat cazul și au strâns suficiente probe pentru că bărbatul să fie reținut inițial pt 24 de ore.

Mai apoi, judecătorii au emis un mandat de arestare pentru următoarele 30 de zile, motivând că nu există nicio scuză pentru agresiunea asupra copiilor. Au fost anunțați și reprezentanții de la direcția pentru protecţia copilului, care vor stabili dacă minorul se află în continuare în siguranță în familie și dacă are nevoie de consiliere. Specialiștii spun că agresivitatea manifestată asupra copiilor le poate genera traume și marca întreaga copilărie și adolescență.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Copil de 8 ani, bătut crunt de concubinul mamei. Poliţiştii i-au aflat povestea după ce l-au văzut pe stradă cu vânătăi