Antena Meniu Search
x

Copil de 8 ani legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare la o școală din Bistrița. Băiețelul suferă de deficit de atenție

Un nou caz șocant în școlile din România. O învățătoare este acuzată de mama unui copil de 8 ani că i-a legat copilul de scaun cu bandă scotch pentru a nu se mai ridica în picioare. Băiețelul, mai susține femeia, suferă și de tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate.

de Monica Palade

la 04.10.2023, 11:24

Copil de 8 ani legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare în Bistrița. Băiețelul suferă de deficit de atenție - Shutterstock

„Vineri am dus băiețelul la școală, iar la 12:00 am mers după el și l-am așteptat la poartă. Avea urechile roșii și umflate și mi-a spus că l-a tras de urechi învățătoarea. Am mers să vorbesc cu învățătoarea și mi-a spus că s-a enervat după ce băiețelul a aruncat cu o bucățică de plastilină după o colegă. Acasă mi-a spus că l-a legat cu bandă scotch de scaun, pentru că se tot ridica în picioare”, a povestit mama pentru Bistrițeanul.ro.

Legat de scaun cu scotch

Copilul învață în clasa a II-a, la Liceul cu Program Sportiv Bistrița. Potrivit mamei copilului, băiețelul ar fi fost tras și de urechi în aceeași zi. Femeia susține că învățătoarea a recunoscut în fața ei ce a făcut, nu însă și în fața directorului unității de învățământ.

Inspectoratul Școlar Județean a luat primele măsuri până la lămurirea situației. „Doamna va fi în concediu fără plată până se stabilește exact ce a fost acolo. O să vină un înlocuitor. E neplăcut pentru toată lumea, doamna nu o să mai fie la clasă”, spune inspectorul școlar general Cristian Nicula.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copil de 8 ani legat de scaun cu bandă scotch de către învățătoare la o școală din Bistrița. Băiețelul suferă de deficit de atenție