Antena Meniu Search
x

Copil de 9 ani, dispărut în Galați. Mario a plecat de acasă în papuci, cu o revistă cu cartonașe de fotbal în mână

Un băiețel de 9 ani a fost dat dispărut în Galați. Mario a plecat de acasă pur și simplu iar familia a intrat în alertă după ce nu s-a mai întors. 

de Redactia Observator

la 02.07.2024 , 16:56

Copil de 9 ani, dispărut în Galați. Mario a plecat de acasă în papuci, cu o revistă cu cartonașe de fotbal în mână
Copil de 9 ani, dispărut în Galați. Mario a plecat de acasă în papuci, cu o revistă cu cartonașe de fotbal în mână - IPJ Galați

La data de 2 iulie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Galați au fost sesizați cu privire la plecarea voluntară a minorului Butnaru Mario Claudiu, de 9 ani, din municipiul Galați, județul Galați.

În cursul aceleași zile, în jurul orei 09:30, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu, fără a reveni până în prezent.

Copil de 9 ani, dispărut de acasă, în Galați

Articolul continuă după reclamă

Butnaru Mario Claudiu are 1,33 m înălțime, 30 de kilograme, păr șaten, ochi căprui. 

La data plecării era îmbrăcat cu un tricou scurt, de culoare verde deschis cu un înscris de culoare neagră, pantalon scurt albastru închis și papuci de gumă, de culoare albastră. Avea la el o revistă cu cartonașe de fotbal.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Galați!

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei
Aţi apelat vreodată la ajutorul unui broker, înainte să faceţi un credit?
Observator » Evenimente » Copil de 9 ani, dispărut în Galați. Mario a plecat de acasă în papuci, cu o revistă cu cartonașe de fotbal în mână