Antena Meniu Search
x

Video Copil de doi ani, transferat de urgență la spitalul din Iași. Micuțul ar fi înghițit accidental medicamentele pentru tensiune ale unei rude

Un copil de numai doi ani din Oneşti a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la spitalul Sfânta Maria din Iaşi după ce ar fi înghiţit mai multe pastile pentru tensiune. Într-un moment de neatenţie al familiei, micuţul ar fi luat medicamentele pe care le-a găsit în casă. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 27.07.2023, 14:56

Vezi și

Clara Mihociu, reporter Observator: "Din fericire, potrivit medicilor de la Spitalul Sfânta Maria din Iaşi, copilul este acum în afara oricărui pericol, este stabil hemodinamic, conștient. Micuțul va rămâne în continuare internat pe secția de toxicologie a spitalului, sub atenția medicilor pentru că, în cazul unor copii cu vârste atât de mici cu intoxicație medicamentoasă, pot apărea oricând alte complicații. Acesta a ajuns la Iași seara trecută după ce s-a solicitat transferul său de la spitalul din Onești și s-a făcut acest lucru cu elicopterul SMURD. Familia a sunat la 112 după ce copilul a început să se simtă rău, a ajuns la spital, iar acolo membrii familiei ar fi povestit medicilor că într-un moment de neatenție copilul ar fi înghițit câteva pastile. Vorbim despre medicamentele unui membru al familiei, pastile pentru hipertensiune. Și pentru că copilul ar fi putut avea o evoluție nefavorabilă s-a decis acest transfer de urgență către Iași."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Copil de doi ani, transferat de urgență la spitalul din Iași. Micuțul ar fi înghițit accidental medicamentele pentru tensiune ale unei rude