Antena Meniu Search
x

Foto Copil găsit electrocutat, cu arsuri grave, în Gara Focșani. Prietenul lui a făcut atac de panică în urma șocului

Un copil a fost găsit electrocutat, vineri după-amiaza, în Gara Focșani. Din primele informații, minorul de 14 ani era cu un prieten atunci când a fost curentat.

de Redactia Observator

la 29.12.2023, 21:46

Vezi și

Autoritățile au transmis că în ajutoril celor doi copii, între care unul electrocutat, au fost trimise două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD.

Se pare că un minor, de 14 ani, are arsuri de gradul II și III și a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Județean, iar un copil de 15 ani a suferit un atac de panică, fiind preluat de Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare.

Copilul electrocutat se urcase pe vagonul unui tren din Gara Focșani

Acolescentul electrocutat a fost transportat la spital cu arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului, transmite IPJ Vrancea.

Polițiștii de la Transporturi Feroviare se află la fața locului, urmând a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

"Din informaţiile transmise în Dispeceratul CFR, pot confirma faptul că, astăzi în jurul orei 15.50, un copil a fost electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren aflat în staţionare la linia 4", a transmis purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Copil găsit electrocutat, cu arsuri grave, în Gara Focșani. Prietenul lui a făcut atac de panică în urma șocului