Antena Meniu Search
x

Video Copil găsit mort într-o cușcă de câine, în Sighetu Marmației. Tatăl l-ar fi ascuns, pentru a continua să încaseze alocația băiatului

Caz şocant în Sighetu Marmaţiei. Un copil de 12 ani a fost găsit mort într-o cuşcă de câine din casa tatălui său. Vecinii bănuiesc faptul că bărbatul ar fi ascuns moartea fiului său, pentru a continua să încaseze indemnizaţia de handicap de pe urma băiețelului. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional.   

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 08:40

Vezi și

Grozăvia a ieşit la iveală, după ce un vecin a intrat la bănuieli, dat fiind că nu îl mai văzuse pe băiat de mai bine de o lună. I-a cerut socoteală tatălui, însă acesta a refuzat să dea detalii despre fiul său.

Aşa că omul a sunat la 112. 

Copilul era într-un sac, în cușca câinelui. Tatăl l-ar fi ascuns ca să încaseze alocația

Agenţii care au venit la faţa locului au găsit trupul copilului într-un sac, ascuns într-un coteţ. Bănuiala vecinilor este că băiatul ar fi murit cu mult timp în urmă, însă tatăl a ascuns acest fapt pentru a putea încasa în continuare indemnizaţia de handicap de pe urma lui. 

Atât tatăl copilului cât şi concubina acestuia au fost duşi aseară la audieri. Corpul neînsufleţit al copilului a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Copil găsit mort într-o cușcă de câine, în Sighetu Marmației. Tatăl l-ar fi ascuns, pentru a continua să încaseze alocația băiatului