Antena Meniu Search
x

Copilă de 13 ani, lovită în ochiul drept cu o petardă, după o glumă nesărată. Fata era cu prietenii pe un teren de sport din Caraș-Severin

Incident grav în Caraș-Severin! O fetiță de 13 ani a fost lovită de o petardă în ochiul drept, luni seara, în timp ce se afla pe un teren de sport. Aceasta ar fi fost aprinsă de un tânăr de 16 ani. Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 12:18

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Hepta

Potrivit IPJ Caraș-Severin, polițiștii au fost sesizați luni seara de o femeie cu privire la faptul că fiica sa de 13 ani a fost lovită în ochiul drept de o petardă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în timp ce copila se afla împreună cu un grup de prieteni pe un teren de sport din localitatea Poiana Buchin, unul dintre tineri, în vârstă de 16 ani, ar fi aprins fitilul unei petarde, pe care ar fi aruncat-o la circa 5 metri de grup. 

Petarda a explodat, iar un fragment a lovit-o pe tânăra de 13 ani în ochiul drept. Aceasta a fost transportată de mama ei la spital pentru îngrijiri și investigații medicale. Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Copilă de 13 ani, lovită în ochiul drept cu o petardă, după o glumă nesărată. Fata era cu prietenii pe un teren de sport din Caraș-Severin